HU RO EN
 
 
  • Facebook
  • Prognoză meteo
  • Schimb valutar

CONDITIILE DE INSCRIERE LA VANATOARE

CONDITIILE DE INSCRIERE LA VANATOARE
Toti oaspetii (vanatorii si insotitorii lor) care doresc sa practice vanatoarea la noi, trebuie sa cunoasca si sa accepte toate regulile si conditiile de vanatoare din Romania.

Conform legilor romane, vanatorii trebuie sa fie membri ai unei societati de vanatoare din tara de domiciliu si sa posede o asigurare de accidente pentru ei si terti, valabila si in Romania.
 Noi nu raspundem de eventualele vatamari sau daune provocate prin orice fel de accidente sau indiferent ce alt eveniment deosebit vanatorilor sau a insotitorilor pe toata durata sederii la noi in Romania.

Noi efectuam inscrieri pentru vanatoare si rezolvam formalitatile de intrare a vanatorilor in Romania, pe baza „Comenzii –Cererii de inregistrare”semnata de vanatori si transmisa noua cu cel putin 30 de zile inainte de data efectuarii vanatorii. Se va plati in contul nostru un avans de 30% din valoare estimata a vanatorii si a serviciilor comandate.

In vederea obtinerii permisului de intrare in Romania a vanatorilor cu arme si cartuse, vanatorii vor trebui sa transmita cu cel putin 15 zile inainte de data sosirii, datele cerute de noi prin „ Scrisoarea de confirmare”. In cazul in care solicitantul amana sau anuleaza inregistrarea, indiferent de motiv sau perioada, taxa de inscriere nu se restituie. Inregistrarile pot fi anulate fara penalizare, cu minim 30 de zile inaintea datei anuntate pentru sosirea vanatorilor. In caz de anulare se va retine o taxa de 15%. 

In caz de forta majora dovedita (furtuna, ceata, inundatii, evanimente imprevizibile si insurmontabile), partile sunt exonerate de obligatiile asumate si confirmate, fara penalizari. Persoana care semneaza „Comanda- Cererea de inregistrare” este considerata imputernicita a tuturor vanatorilor si insotitorilor inscrisi in comanda.

PROTOCOL DE VANATOARE

In terenul de vanatoare ve-ti fi insotit de personal nostru calificat din zona. Prepararea, curatirea si ambalarea trofeelor vanate, se face de catre organizator prin personalul specializat. Masurarea si evaluarea trofeelor se va efectua de comisia noastra de specialitate, in prezenta vanatorului.

Dupa fiecare partida de vanatoare se va incheia un protocol in care se va inscrie vanatul impuscat, marimea trofeelor, vanatul ranit, focurile gresite, taxa de organizare. Din valoarea totala a actiunii de vinatoare, se va scadea avansul de 30% achitat anticipat. Plata finala se va efectua in numerar la incheierea vanatorii, dupa evaluarea trofeului. Prin semnatura sa pe protocol, clientul confirma corectitudinea datelor inscrise in acesta.

Trofeele pot fi luate de vinatori, numai insotite de documentele de provenienta si transport, dupa achitarea tuturor taxelor .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
  Design | MODERN VISUAL GRAPHICS · Programed | LOKOPI WEB