HU RO EN
 
 
  • Facebook
  • Prognoză meteo
  • Schimb valutar

Programe

Câteva sugestii din partea noastră pentru a vă petrece timpul liber cât mai plăcut...

Excursie cu quaduri – recomandăm acest tip de excursie grupurilor de prieteni.


  Excursii cu bicicletă - recomandăm acest program pentru toţi cei care sunt îndrăgostiţi de natură şi le place mişcarea în aer liber. Exploraţi împrejurimea Lacului Zetea mergând pe bicicletă. 

Pensiunea oferă posibiliatate de preparare de gulaş, friptură la grătar, foc de tabără  în curte.

Excursii – în cazul unor înţelegeri prealabile organizăm excursii, în cursul căreia vă arătăm atracţiile turistice din zonă.

Vânătoare – în cazul unei înţelegeri prealabile organizăm pentru oaspeţii noştri cu permis, vânătoare în împrejurimea pensiunii.

Lacul Zetea, cu suprafaţa de 140 hectare, situată la numai 9 km de pensiune, oferă condiţii excelente pentru plimbări cu barca, scăldat şi pentru pescuit. În timpul iernii este un loc ideal pentru patinaj.

Posibilităţi de schi – Vârful Harghita Mădăraşi (1801 m) se află la numai 6 km de la pensiune. De aici aveţi o panoramă uimitor de frumoasă asupra Depresiunii Transilvaniei şi asupra Carpaţilor Occidentali. Pe lângă panorama frumoasă, găsiţi aici  piste de schi de 4,5 km, cu teleschiuri.

Cei care sunt înnebuniţi după aventuri, pot să închirieze snowmobile, iar pentru cei care vin cu familia sau pentru cei care sunt adepţii excursiilor romantice recomandăm excursia cu sania.

La 2 km de pensiune există un manej, unde aveţi posibilitatea să călăriţi.

Excursii organizate:

       Frumuseţea naturii, blândeţea dealurilor şi pădurilor oferă condiţii excelente pentru odihnă şi recreare. Vă aşteptăm cu drag!

 

text-align: justify;top

 
  Design | MODERN VISUAL GRAPHICS · Programed | LOKOPI WEB