HU RO EN
 
 
  • Facebook
  • Időjárás
  • Valutaváltó

Programajánló

Programajánlatunkból bármely korosztály a saját igényeinek megfelelõ szabadidõs elfoglaltságot választhat.

Ízelítõül álljon itt néhány a legkedveltebbek közül:

Quadozás – (terepezés ATV-vel) baráti társaságoknak ajánljuk, nagyon szórakoztató idõtöltés.

A quadok berlese eleozetes egyeztetest igenyel.

 

Kerékpározás – a túrázás és kerékpározás szerelmesei ezen a vidéken könnyen találnak maguknak kikapcsolódás. A zetelaki tavat körülölelõ gát kitûnõ lehetõséget nyújt a környék kerékpárral történõ bebarangolására. 

Kerti bográcsolás, flekkenezés vagy tábortûz a szabadban -mindezekre a vendégház kertjében van lehetőség

Túrázás - csillagtúrák, kirándulások szervezés&´t vállaljuk kisbusszal a környéken található helytörténeti nevezetességekhez, turisztikai látnivalókhoz, a vendégek igényei szerint, elõzetes egyeztetés alapján.

Vadászat - vadászat szervezését vállaljuk a panzióhoz közeli terepen, elõzetes egyeztetés alapján, természetesen csak vadászengedéllyel rendelkezõ vendégek számára.

Csónakázási, strandolási és horgászási lehetõséget nyújt a 9 km-re levõ Küküllõ folyót elzáró zetelaki gát, amely sok turista kedvenc helye. A vízfelszín területe 140 hektár, és télen ideális hely a korcsolyázásra.

Sípálya - a Madarasi Hargita üdülõ- és sportközpont a Vendégháztól 6 km-re található. Az 1801 m magas csúcsról lenyûgözõ kilátás nyílik az Erdélyi-medencére, valamint a Keleti Kárpátokra. A Hargitán 4,5 km sípályát találunk, amelyek mindegyike rendelkezik felvonóval.

A kalandot kedvelõk a környéken bérelhetnek motoros hószánokat, családosoknak vagy romantikus kirándulást kedvelõknek a lovasszánozást ajánljuk.

A Vendégháztól 2 km-re található lovardában lovaglásra is van lehetõség.

 

Szervezett kirándulások:

 

 

 

´

 
  Design | MODERN VISUAL GRAPHICS · Programed | LOKOPI WEB